VMware Türkiye ekibine bende katıldım!

Geçtiğimiz hafta 6 Eylül 2021 tarihinde Vmware Türkiye ekibine “Technical Account Manager” olarak katıldım. İnsanın hayatında bence 10 yıl uzun bir süre ve bu süre boyunca Vmware ürünleriyle birçok proje yaptım. Ekip arkadaşlarımla yeni servisler tasarladık, müşterilerimize hizmetler sunduk ve sertifikalar aldım. Tabi insan ister istemez içinden geçirdiği oluyor, – Acaba bende Vmware de çalışabilir miyim? – diye düşünüyorsunuz be bu bir müddet sonra aslında hayallerinizi süslüyor. Ne yalan söyleyim, şu anda hayal ettiğim ve çok istediğim bir yerdeyim. Umarım bu şekilde de uzun süre devam ederim.

İlk haftam genelde HR eğitimleriyle, ekip arkadaşlarımın müşteri toplantılarına dinleyici olarak katılmakla, eksik kalan işe hazırlık konularını tamamlamak ile çok hızlı bir şekilde geçti. Her zaman ekip çok önemli. Vmware Technical Account Manager arkadaşlarım bana hızlı adaptasyon için çok destek oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Bende bu süreci hızlıca geçmek için elimden geleni yapıyorum. Bir an önce yedek kulübesinden çıkıp, maça çıkmak için sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu noktaya ulaşmam da, daha önce çalıştığım şirketlerin, arkadaşlarımın, yöneticilerimin, görev aldığım projelerin katkısı çok olmuştur. Özellikle son 7 yılımı verdiğim Mercedes-Benz firmasında işin her aşamasında, çalışma kültüründen kendime çok şeyler kattığımı düşünüyorum. Bunun da en başında planlama ve dökümantasyon geliyor. Daha önce çalıştığım İstanbul Pazarlama, Teknokom, Deva Holding, Beko yu da bu yolculuğumda kesinlikle unutamam. Ayrıca şunu özellikle belirtmek isterim ki, eşimin her zaman bana çok büyük bir desteği olmuştur. Hayatıma dokunan herkese çok teşekkür ediyorum.

Babam her zaman şunu söylerdi – Zevksiz yapılan bir işten, hayır gelmez- Bu öğüt benim için çok değerli ve önemli. Aslında da bence çokta gerçekçi. Çünkü, düşünsenize insan bir işi sevmeyerek, zorla yaparsa ortaya çıkan sonuç kimi mutlu eder ki? Dolayısıyla ne yapıyorsam zevk almaya, ve mutlu olmaya çok önem veririm. Şu anda yaptığım işi de çok seviyorum ve başarılı olacağıma inanıyorum.

Herkesin de kendi bir hikayesi vardır. Benim de hikayemde uzun yıllar hayalimi süsleyen şirkette çalışmak varmış ve bunu başarmak beni inanılmaz mutlu ediyor. Şimdi ise yeni hedefler belirleme ve hızlı adapte olup, müşterilere hizmet verme zamanı.

Zevkle çalışmaya devam…

tolgaasik

Share