HPE Oneview / SPP / HPE Synergy SPP Relased!

HPE tarafından Eylül ayında HPE Synergy müşterileri için HPE Synergy SPP ve Composer (OneView) güncel paketleri yayınlandı. RackMount ve C class BL model sunucularınız için de yeni firmware/driver paketlerini içeren SPP (Service Pack for Proliant) de yayınlandı. Aynı şekilde HPE Oneview 5.4 versiyonu da artık kullanımda. Linkler aşağıdadır.

Ortamınızda HPE sunucularımız varsa, OneView bizim Monitoring/Management konusunda yol arkadaşımızdır. Sanal – paketlenmiş hazır bir appliance olarak sunuluyor. İndirip kuruyoruz ki, ortamı bizim yerimize izlesin ve eğer bakım antlaşmamız varsa HPE ‘ye yada partnere ürünlerinizde oluşan sorunlarla ilgili otomatik kayıt açsın. Bu özellik için bile kurulumu hak etmiyor mu?

Ortamınıza uygun zamanda bu yeni paketleri geçmenizi tavsiye ederim. Ama öncesinde kesinlikle “Release Notes” okumalıyız. Belki size uymayan bir özellik veya ön şart vardır, ya da gerçekten beklediğiniz ve önemli bir sorununuzu çözen güncelleme bu versiyon içerisinde geliyordur. Her zaman yeni versiyonları yüklemeden önce yayınlanan dokümanlara göz atmalıyız. Bu tecrübe edilmiş bir dost tavsiyesidir.

Link: HPE SPP

Link: HPE Synergy Composer / SPP

Link: HPE OneView

tolgaasik

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment